Kennisplatform richt schijnwerper
op zorg aan jonge kinderen

Vakblad Vroeg is hét kennisplatform voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Naast een kwartaalmagazine en een wekelijkse nieuwsbrief organiseren wij congressen en lezingen.

VROEG, de titel van het kwartaalmagazine, biedt achtergrond en verdieping. Iedere editie kent een themagedeelte met artikelen die een onderwerp vanuit meerdere invalshoeken belichten. Een voorbeeld van een editie heeft u nu in handen. De prijs voor een jaarabonnement bedraagt incl. BTW resp. € 25,- (Ned.) en € 30,- (Belg.).

Naast het magazine volgen we op onze websitevakbladvroeg.nl de actualiteit. Tevens is er aandacht voor boeken, waarbij titels regelmatig door ons recensieteam onder de loep worden genomen. Op onze site staat ook een uitgebreid overzicht van congressen en cursussen.

Aan de website is een (gratis!) wekelijkse nieuwsbriefgekoppeld. Al circa 10.000 zorgprofessionals, werkzaam met zwangeren en jonge kinderen en hun ouders/verzorgers, blijven zo op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen het werkveld. Deze informatie verspreiden we ook via sociale media: u kunt ons volgen via Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Tot slot organiseert Vakblad Vroeg jaarlijks zowel een aantal congressenals lezingen met netwerkdiner. Abonnees op ons kwartaalmagazine ontvangen hiervoor een aantrekkelijke korting. Op de rollijst staan:

  • 09-10-2019: Congres Eetproblemen bij jonge kinderen
  • 20-11-2019: Congres Vroegsignalering bij baby’s
  • 05-02-2020: Congres Vroegsignalering en Vroeghulp

Bezoek onze website!

Kijk voor meer informatie over onze activiteiten op onze website. Hierop vindt u ook knoppen om u te abonneren op ons magazine en onze nieuwsbrief. Het adres is:

www.vakbladvroeg.nl 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *