Workshop ‘Achter de Voordeur’


Workshop ‘Achter de Voordeur’ – Expertise bureau OKJ
17 november 2022

‘Achter veel voordeuren is niets wat het lijkt. Onveilige thuissituaties zijn dichterbij dan je denkt. Wat zie jij?’

Op donderdagavond 17 november verzorgt onze RAK trainer voor het team van Expertise bureau OKJ, de workshop ‘Achter de Voordeur’.

De avonden worden langer. Het weer wordt guurder.
Achter vele voordeuren is niets wat het lijkt. Onveilige thuissituaties zijn echt dichterbij dan je denkt. Hoe mooi is het initiatief om het educatieve ‘Achter de Voordeur’ spel samen met collega’s te doen.

‘Achter de Voordeur’ geeft inzicht, verdieping en stof tot uitwisseling over geweld in afhankelijkheidsrelaties van 0-100 jaar. Je leert kijken vanuit verschillende perspectieven aan de hand van cases, tekeningen, uitdagende vragen, stellingen en inzichten.

Wat zie jij?
Hoe denk jij hierover?
Wat ga je doen?

Hoe meer bewustwording en kennis over dit grote, vaak verborgen probleem als kindermishandeling en partnergeweld hoe eerder we iets kunnen betekenen. Dit spel levert een bijdrage aan open ogen, open harten en het verlagen van drempels om in actie te komen. Zo maken we samen het verschil!

Speel en leer te zien en te durven.

Wil jij deze workshop ook inzetten binnen jouw organisatie? RAK biedt hiervoor de mogelijkheden! Neem zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *