PPINK Festival 9 November


Op zaterdag 9 november organiseert PPINK een festival speciaal voor pedagogisch medewerkers in kinderopvang.

Vanuit het hele land verzamelen pedagogisch medewerkers zich om samen een geweldig festival te vieren. Een feestje dat op vele manieren je horizon verbreedt.

Zo zijn er vakinhoudelijke workshops én inspiratiesessies. En ontmoet je er (nieuwe) collega’s met wie je samen van een hapje en een drankje geniet.

Waar: DUS in Utrecht.

Wanneer: zaterdag 9 november 2019 van 13.30 tot 17.30 uur.

Programma: Bij aankomst schrijf je je in voor drie workshops die jij leuk vindt. We onthullen er de komende weken een aantal op Facebook in onze PFF’s (PPINK Festival Facts) maar ga uit van veel vakinhoudelijke diversiteit (onderwerpen zoals voeding, emoties bij kinderen, risicovol spel, groene kinderopvang en nog veel meer). We starten het festival met een welkomstdrankje + hapje én een heel grappig intro, zodat je de middag met een grote glimlach begint. Aansluitend start de 1e workshopronde. Dan is het theetijd en volgen workshoprondes 2 en 3. We sluiten het festival af met een oergezellige eindborrel. Dit is het festival in een notendop maar we hebben nog allerlei leuke verrassingen op het programma staan die we nog geheim houden. Laat je verrassen.

Kosten festivalticket: pedagogisch medewerkers betalen € 12,50 per persoon. Collega’s die niet bevoegd zijn om op de groep te staan betalen € 75,- per persoon.

Ticketverkoop: Stuur een mailtje naar info@ppink.nl met daarin je naam, telefoonnummer, adres en functie. PPINK stuurt je dan een factuur. Als je betaald hebt, ben je er bij op 9 november!  Je kunt ook meerdere tickets tegelijk bestellen. Vul dan ook de gegevens van je collega’s in.

Meer weten? Houd onze social media-kanalen in de gaten voor meer festivaldetails. Via onze nieuwsbrief delen we ook informatie over het festival. Ontvang je die nog niet? Hier schrijf je je in.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *