Webinar ‘Kindermishandeling bij het jonge kind, wat nu?!’


Aanmelden

Dit online webinar wordt verzorgd via Zoom. Wil je deelnemen?
Vul dan het aanmeldformulier in.

Webinar ‘Kindermishandeling bij het jonge kind, wat nu?!’
14 november – Online

‘Juf, ik heb dit weekend aan een vagina gelikt’. Is dit een mogelijke onthulling van seksueel misbruik? Of past het bij de normale ontwikkeling van het jonge kind? Hoe nu verder?

Vind jij het ook lastig om kindermishandeling bij het jonge kind te signaleren? Wat past nu bij de ‘normale ontwikkeling’ en wat zijn toch echt signalen? Hoe praat je nu met het kind van 3 – 6 jaar over dit onderwerp?

En als je al signalen hebt, hoe maak je deze op een goede manier bespreekbaar met de ouder? Zijn deze vragen voor jou als PM’er, huisarts, leerkracht, verpleegkundige, GGD medewerker, gastouder, groepsleider of opvoeder herkenbaar?

Fabriek69 en Stichting Groei Veilig organiseren een nieuw interactief en inzichtgevend webinar rondom het onderwerp kindermishandeling bij het jonge kind. Zij zijn namelijk expert op dit gebied. Na afloop van dit online webinar kun je direct in de praktijk aan de slag met de gegeven tips en handvatten.

Datum: 14 november 2022
Locatie: online
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Doelgroep: Professionals in de regio Zuidoost Brabant en Midden-Brabant, ouders, verzorgers, inwoners en overige betrokkenen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *